Shedia

EN GR

08/12/2021 Το περιοδικό

Χριστουγεννιάτικη έκθεση

 

Από σήμερα, Τετάρτη 8 Δεκεμβρίου και για όλο το Δεκέμβριο, το σπίτι της «σχεδίας» θα πλημμυρίσει με χρώματα και εικόνες, καθώς θα φιλοξενήσει μια αιρετική έκθεση γελοιογραφιών που έχουν δημοσιευτεί στο ελληνικό περιοδικό δρόμου με θέμα (και) τα Χριστούγεννα.

Συγκεκριμένα, θα φιλοξενηθούν σκίτσα των Tάσου Αναστασίου, Ιωάννη Εργελετζή, Μιχάλη Κουντούρη, Βαγγέλη Χερουβείμ και Soloúp.

Με αυτήν τη γιορτινή ατμόσφαιρα και διάθεση σας προσκαλούμε στο ανανεωμένο και στολισμένο σπίτι της «σχεδίας», το οποίο βρίσκεται στην καρδιά της Αθήνας, στη διασταύρωση των οδών Κολοκοτρώνη 56 & Νικίου 2.

 

 

*Στο σπίτι της «σχεδίας» τηρούνται όλα τα μέτρα κοινωνικής αποστασιοποίησης και υγιεινής, όπως προβλέπει η σχετική νομοθεσία. Στο χώρο, πραγματοποιούνται καθημερινές και πολλαπλές απολυμάνσεις, με τη χρήση φιλικών προς το περιβάλλον και τον άνθρωπο απολυμαντικών (προσφορά της Diversey Ελλάς με προϊόντα καθαρισμού της σειράς SURE, 100% βιοδιασπώμενα, παραγόμενα από συστατικά φυτικής προέλευσης και καινοτόμα εργαλεία καθαρισμού).


comments powered byDisqus

Αρχειο

Κατηγοριες