Shedia

EN GR

22/05/2023 Το περιοδικό

Street Party για τα 10 Χρόνια του περιοδικού δρόμου «σχεδία»

Ένα κεφάτο street party για μικρούς και μεγάλους, στο σπίτι του περιοδικού δρόμου «σχεδία», το «σχεδία home» στον πεζόδρομο της Νικίου.  

Με μουσική, ονειρικές σαπουνόφουσκες και έκθεση γνωστών σκιτσογράφων γιορτάζουμε το φετινό «Athens City Festival» στο σπίτι της «σχεδίας», στην καρδιά της Αθήνας.

Οι αγαπημένοι ραδιοφωνικοί παραγωγοί Θεοδόσης Μίχος (Best 92.6), και Dj Snatch (Athens Voice 102.5), και Ρουμπίνη Σταγκουράκη «RoubiRoubiRoubi» (Kosmos 93.6) φροντίζουν να μας ξεσηκώσουν με τις μουσικές επιλογές τους καθώς ετοιμαζόμαστε να υποδεχτούμε το καλοκαίρι με ένα δροσερό κοκτέιλ στο χέρι.

Ταυτόχρονα, οι La Petite Marguerite ζωντανεύουν στιγμές χαράς, ονείρου και ανεμελιάς σε μία «Ζώνη Ελεύθερης ΣαποοοΟΟοοουνΟόΟφοοΟοουσκας». Ένα συλλογικό αιωρούμενο παιχνίδι με σαπουνόφουσκες που αναδεικνύει τη σημασία του εδώ και του τώρα, την αξία του βιώματος αλλά και τη δύναμη του παιχνιδιού μέσα στην πόλη.

Στους τοίχους του «σχεδία home», οι επισκέπτες θα δουν την δεύτερη έκθεση που διοργανώνεται με αφορμή τα 10 χρόνια της «σχεδίας». Εικονογραφήσεις, κόμικς και σκίτσα των αγαπημένων συνεργατών του μοναδικού ελληνικού περιοδικού δρόμου, Soloup, Μιχάλη Κουντούρη, Τάσο Αναστασίου και Βαγγέλη Χερουβείμ μας κάνουν να γελάσουμε, να σκεφτούμε, να θυμηθούμε ακόμη και να ξεχαστούμε.

Σας περιμένουμε στο «σχεδία home» για να γιορτάσουμε όλοι μαζί τον ερχομό του καλοκαιριού στην υπέροχη πόλη μας!

Ημερομηνία: Κυριακή 28 Μαΐου 2023, 19:00-23:00

Η είσοδος είναι ελεύθερη σε όλα τα δρώμενα της βραδιάς.

Τοποθεσία: Κολοκοτρώνη 56 & Νικίου 2, Αθήνα (Στον πεζόδρομο της Νικίου)

Πληροφορίες: Περιοδικό δρόμου «σχεδία», 2130231220 | culture@shedia.gr  


comments powered byDisqus

Αρχειο

Κατηγοριες