Shedia

EN GR

28/03/2023 Το περιοδικό

Το Happy Hour της Κοινωνίας των Πολιτών

O κόσμος μέσα μας και γύρω μας γίνεται ακόμη πιο όμορφος, όταν συναντιόμαστε. Είναι μία σκέψη που την κάνουμε συχνά, χρόνια τώρα, και η οποία, επιβεβαιώνεται, σταθερά, κάθε φορά που απλώς, συμβαίνει (σε συνέδρια, ημερίδες, ακόμη και τυχαία στο δρόμο) να συναντηθούμε με φίλες και φίλους, με όλους εκείνους και εκείνες που κάνουν κάθε μέρα τον κόσμο καλύτερο, μέσα από τις δικές τους οργανώσεις της Κοινωνίας των Πολιτών. 

Και πάντα μα πάντα, μετά από αυτές τις ολιγόλεπτες (συνήθως) συναντήσεις, θα φύγουμε πιο «γεμάτοι», με ακόμη περισσότερη, επιθυμία και έμπνευση. Και πάντα κάνουμε την ευχή «να τα λέμε πιο συχνά». Έτσι απλά. Συνήθως, όμως, αυτό το «πιο συχνά» θυσιάζεται στο βωμό μιας αμείλικτης καθημερινότητας. Μπορεί το όραμά, όλων μας για μια δίκαιη, συμπεριληπτική κοινωνία να είναι κοινό, να διασταυρώνεται, οι ζωές μας, όμως, είναι παράλληλες.

Αναγνωρίζοντας πόσο σημαντικό είναι να βρισκόμαστε από κοντά, να ανταλλάσσουμε απόψεις και να μαθαίνουμε ο ένας για τον άλλο και από τον άλλο, το HIGGS και το περιοδικό δρόμου «σχεδία» είχαν την επιθυμία και την ιδέα να κάνουν κάτι γι’ αυτό:

Η «σχεδία» και το HIGGS, λοιπόν, σας καλωσορίζουν σε μια νέα πρωτοβουλία για την ενίσχυση της διάχυσης ιδεών, γνώσεων και σκέψεων για το οικοσύστημά μας, καθώς και την ανάπτυξη της επικοινωνίας και της συνεργασίας μεταξύ μας.

Από τη Δευτέρα 3 Απριλίου (στις 18:00), και την πρώτη Δευτέρα κάθε ζυγού μήνα του χρόνου, σας περιμένουμε στο «σχεδία home» (Κολοκοτρώνη 56, Αθήνα)! 

Χωρίς ατζέντα, χωρίς προετοιμασία, με ένα ποτήρι κρασί, ένα smoothie ή ένα signature cocktail στο χέρι, και υπό τους ήχους μουσικών που έχουν επιλέξει για μας σπουδαίοι μουσικοί παραγωγοί, να σμίξουμε, να γνωριστούμε, να διασκεδάσουμε, να μιλήσουμε, να ανταλλάξουμε σκέψεις και ιδέες για τους σκοπούς, το όραμα, τις δράσεις, τους αγώνες, ακόμη και τις αγωνίες μας.

Άλλωστε υπάρχει καλύτερος τρόπος από το να ξεκινήσεις την εβδομάδα με καλή παρέα, θετική διάθεση και networking; 

Καλεσμένοι; Όλοι όσοι εργάζονται στον μη κερδοσκοπικό χώρο αλλά και μέλη εθελοντικών ομάδων. 
Γιατί: Για να γίνει ο κόσμος μας ακόμη πιο όμορφος, δίκαιος, πιο γρήγορα
Πού: «σχεδία home» (Κολοκοτρώνη 56, Αθήνα, www.shediahome.gr)
Πότε: Δευτέρα 3 Απριλίου, 2023, στις 18:00 (και κάθε πρώτη Δευτέρα κάθε ζυγού μήνα του χρόνου: Δευτέρα 12 Ιουνίου*, Δευτέρα 7 Αυγούστου, Δευτέρα 2 Οκτωβρίου, Δευτέρα 4 Δεκεμβρίου)
Επικοινωνία: info@shediahome.gr

*Η ημερομηνία άλλαξε λόγω του Αγίου Πνεύματος.


comments powered byDisqus

Αρχειο

Κατηγοριες