Shedia

EN GR

11/01/2022 Το περιοδικό

Σχεδία@CITY & ΕΚΘΕΣΕΙΣ

Το βαθιά κοινωνικό και περιβαλλοντικό πρόγραμμα «σχεδία αρτ» μέσα από το οποίο παλαιά, αδιάθετα τεύχη του περιοδικού δρόμου «σχεδία» (Shedia) επαναχρησιμοποιούνται, επανασχεδιάζονται και μεταμορφώνονται σε υψηλής αισθητικής και ποιότητας προϊόντα για καθημερινή χρήση, συμμετέχει με αισιόδοξη διάθεση και ανανεωμένη συλλογή στις δύο μεγαλύτερες εκθέσεις αναμνηστικών, διακοσμητικών και χρηστικών αντικειμένων στην Ελλάδα.
Συγκεκριμένα, από τις 12 ώς τις 16 Ιανουαρίου, το «σχεδία αρτ» θα δώσει το παρών με το δικό του περίπτερο στις «Παρουσίες» (http://www.parousies.gr/), τη μεγαλύτερη εμπορική έκθεση στην Ελλάδα, η οποία διοργανώνεται από την εταιρεία ROTA,  προωθεί τον τουριστικό κλάδο και από το 2009 πραγματοποιείται στο διεθνών προδιαγραφών εκθεσιακό κέντρο, Metropolitan Expo, που βρίσκεται στον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών «Ελευθέριος Βενιζέλος» (Σχεδία αρτ, αίθουσα 2 περίπτερο F34).
Ελληνικά brands και designers με χρηστικά και διακοσμητικά αντικείμενα, είδη σπιτιού, ρούχα και αξεσουάρ υψηλής αισθητικής και ποιότητας, επαναπροσδιορίζουν την ταυτότητα του ελληνικού «σουβενίρ». Η «Greek Brand New» (https://greekbrandnew.com), η έκθεση που αποθεώνει το ελληνικό design και την ελληνική παραγωγή, έρχεται για άλλη μια χρονιά, αυτή τη φορά στο Κτίριο 56, στον «Ελληνικό Κόσμο» (Πολυκράτους 16, Μοσχάτο) στις 14, 15 και 16 Ιανουαρίου 2022 (Shedia art, περίπτερο 50).
Εάν διαθέτετε κατάστημα ή απλώς ενδιαφέρεστε να δείτε τα νέα σχέδια των επαναχρησιμοποιημένων αντικειμένων μας από κοντά και να ανταλλάξουμε δύο κουβέντες, σας περιμένουμε καθημερινά από τις 10:00 ώς τις 20:00.
Η δράση εντάσσεται στο έργο Shedia_City που υλοποιείται στο πλαίσιο του προγράμματος Active citizen fund, με φορέα υλοποίησης την αστική μη κερδοσκοπική εταιρεία Διογένης ΜΚΟ και εταίρο τον Συνεταιρισμό Εργαζομένων commonspace.
 

comments powered byDisqus

Αρχειο

Κατηγοριες