Shedia

EN GR

19/11/2021 Το περιοδικό

1ος Παιδικός διαγωνισμός εξωφύλλου της «σχεδίας»

«Σπίτι σημαίνει να είσαι με τους ανθρώπους που αγαπάς και σε αγαπούν. Σπίτι δεν είναι τοίχοι αλλά οι άνθρωποι», μας εκμυστηρεύτηκε πρόσφατα επισκέπτης του καφέ της «σχεδίας».
 
Πριν από ενάμιση μήνα παιδιά ηλικίας 5-12 χρόνων κλήθηκαν να αποτυπώσουν με το πινέλο τους τι σημαίνει για εκείνα η τόσο ζεστή για όλους μας έννοια. Το παιδικό σκίτσο που θα κερδίσει τις καρδιές της κριτικής επιτροπής (του πρώτου παιδικού διαγωνισμού της «σχεδίας»), θα κοσμήσει το εξώφυλλο του τεύχους Ιανουαρίου 2022 του ελληνικού περιοδικού δρόμου.
 
Η μεγάλη ανταπόκριση που είχε ο διαγωνισμός, καθώς οι συμμετοχές άγγιξαν τις 1.600, μας γέμισε με πολλή χαρά και ενθουσιασμό. Οι ζωγραφιές που λάβαμε στα γραφεία μας προέρχονταν από κάθε γωνιά όχι μόνο της χώρας μας αλλά και του πλανήτη ολόκληρου, από τη Στοκχόλμη και το Βέλγιο ώς την Τζώρτζια των ΗΠΑ.
 
Τα μέλη της κριτικής επιτροπής έχουν ήδη σηκώσει τα μανίκια τους για να προχωρήσουν στο έργο της αξιολόγησης των σκίτσων, το οποίο θα έχουν περατώσει την 1η Δεκεμβρίου. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι 20 φιναλίστ θα δουν τα έργα τους να εκτίθενται στο καφέ της «σχεδίας».
 
 
Εικόνα: Χριστουγεννιάτικο εξώφυλλο του βρετανικού περιοδικού δρόμου «Big Issue», το οποίο κοσμεί παιδικό σκίτσο.

comments powered byDisqus

Αρχειο

Κατηγοριες