Shedia

EN GR

15/11/2021 Το περιοδικό

Το Ημερολόγιο της «σχεδίας»

 
«Αυτό που εύχομαι είναι να είμαι όρθια, να έχω γαλήνη στην ψυχή μου, όπως γαλήνη θέλω να έχουν και οι υπόλοιποι άνθρωποι.  Το περιοδικό θα πάει καλά, όπως και συμβαίνει αυτή την περίοδο, παρά το γεγονός ότι υπάρχουν αντιξοότητες στον κόσμο, κοινωνικές, οικονομικές, υπαρξιακές. Παρόλα αυτά οι αναγνώστες στέκονται πλάι μας και πιστεύω ακράδαντα ότι θα συνεχίσουν να στέκονται πλάι μας γιατί τους αντιμετωπίζουμε με αγάπη, με σεβασμό και τιμιότητα».
 
Η  72χρονη κ. Δήμητρα απαντά στην ερώτηση τι επιθυμεί για τη νέα χρονιά, το 2022, που είναι προ των πυλών. 
 
Από τη Δευτέρα 15 Νοεμβρίου, οι άνθρωποι της «σχεδίας», πέρα από το ελληνικό περιοδικό δρόμου, θα διανέμουν για πρώτη φορά και ένα ημερολόγιο τοίχου. Στην ουσία, είναι ένα ακόμη κοινωνικό project, ένας τρόπος -μεταξύ άλλων- οι άνθρωποι να διεκδικούν με αξιοπρέπεια ένα μικρό έστω έσοδο.
 
Το ημερολόγιο, το οποίο θα πωλείται ξεχωριστά από το περιοδικό, θα κοστίζει 8€, εκ των οποίων το 50% (4€) θα αποτελεί έσοδο για τον άνθρωπο με το κόκκινο γιλέκο. 
 
Σημαντικές παγκόσμιες ημέρες, σκέψεις και απόψεις τόσο πωλητών όσο και αναγνωστών, εξώφυλλα και σκίτσα της «σχεδίας» από τους αγαπημένους μας σκιτσογράφους συνθέτουν αυτό το πρώτο μας ημερολόγιο.
 
Ο κόκκινος αστερίσκος που θα βρείτε στην τελευταία Τετάρτη κάθε μήνα θα σας υπενθυμίζει την ημέρα κυκλοφορίας του νέου τεύχους.
 
Α για αγάπη, για αλληλεγγύη, για αξιοπρέπεια.
 
 
 
 
*Στη φωτογραφία η κ. Δήμητρα με το ημερολόγιο της «σχεδίας».

comments powered byDisqus

Αρχειο

Κατηγοριες