Shedia

EN GR

01/12/2021 Το περιοδικό

ΛΑΪΒ Δευτέρες στο καφέ της "σχεδίας"

 
Γιατί κάθε εβδομάδα πρέπει να ξεκινά όπως της αξίζει: με καλή παρέα, με ωραία τραγούδια και με τσουγκρίσματα
 
Εδώ στη "σχεδία" αγαπάμε πολύ την μουσική, ανάμεσα σε άλλα πράγματα όπως το νόστιμο φαγητό, την τέχνη και, φυσικά, τις ανθρώπινες ιστορίες.
 
Εκτός από τις προσεγμένες μουσικές μας λίστες που έχουν επιμεληθεί κορυφαίοι μουσικοί παραγωγοί και καλλιτέχνες και παίζουν από το πρωί έως αργά το βράδυ, σκεφτήκαμε να προσκαλέσουμε αγαπημένες μας μπάντες, μουσικούς και τραγουδιστές να μας παίξουν ζωντανά στο καφέ της "σχεδίας", Κολοκοτρώνη 56 και Νικίου 2, στο Μοναστηράκι.
 
Κάθε Δευτέρα, λοιπόν, θα έχουμε ζωντανή μουσική: ξένο και ελληνικό ρεπερτόριο, ροκ και ποπ ήχοι, τζαζ χρώματα και πιο παραδοσιακοί ρυθμοί θα εναλλάσσονται και θα μας χαρίζουν μοναδικές στιγμές.
 
Όλα τα λάιβ γίνονται για καλό σκοπό: τα κέρδη από την προσέλευσή σας στον χώρο μας, ενισχύουν τις κοινωνικές μας δράσεις και προσφορές σε συμπολίτες μας που έχουν ανάγκη.
 
Σας περιμένουμε όλες και όλους να ζεστάνουμε μελωδικά τις χειμωνιάτικες Δευτέρες με καθαρά ποτά, signature cocktails, υπέροχα κρασιά και μια μικρή ποικιλία από μπίρες, αλλά και νόστιμο φαγητό από τον σεφ μας.
 
Η είσοδος είναι ελεύθερη.
 

comments powered byDisqus

Αρχειο

Κατηγοριες