Shedia

EN GR

28/04/2021 Το περιοδικό

Program Manager - Υ̲π̲ε̲ύ̲θ̲υ̲ν̲ο̲ς̲ Κ̲ο̲ι̲ν̲ω̲ν̲ι̲κ̲ώ̲ν Π̲ρ̲ο̲γ̲ρ̲α̲μ̲μ̲ά̲τ̲ω̲ν̲ (̲π̲ε̲ρ̲ι̲ο̲δ̲ι̲κ̲ό̲ δ̲ρ̲ό̲μ̲ο̲υ̲ «̲σ̲χ̲ε̲δ̲ί̲α̲»̲)̲

Program Manager - Υ̲π̲ε̲ύ̲θ̲υ̲ν̲ο̲ς̲ Κ̲ο̲ι̲ν̲ω̲ν̲ι̲κ̲ώ̲ν Π̲ρ̲ο̲γ̲ρ̲α̲μ̲μ̲ά̲τ̲ω̲ν̲ (̲π̲ε̲ρ̲ι̲ο̲δ̲ι̲κ̲ό̲ δ̲ρ̲ό̲μ̲ο̲υ̲  «̲σ̲χ̲ε̲δ̲ί̲α̲»̲)̲

 

Έδρα: Αθήνα 

Περιγραφή θέσης:

Η θέση αφορά στην ανάπτυξη και το συντονισμό υφιστάμενων κοινωνικών προγραμμάτων του περιοδικού δρόμου «σχεδία», καθώς και το σχεδιασμό, την υλοποίηση και το συντονισμό νέων. Ιδιαίτερη έμφαση δίνεται στην ανάπτυξη προγραμμάτων κοινωνικού αθλητισμού, όπως είναι η ποδοσφαιρική ομάδα αστέγων.

Μεταξύ άλλων, ο υπεύθυνος κοινωνικών προγραμμάτων θα αναπτύσσει, οργανώνει, συντονίζει και υλοποιεί αθλητικές, πολιτιστικές, εκπαιδευτικές και άλλες δραστηριότητες που αποσκοπούν στην κοινωνική επανένταξη και στη δημιουργία ευκαιριών σε συνανθρώπους μας που βιώνουν τη φτώχεια και τον κοινωνικό αποκλεισμό, καθώς, επίσης, θα επιβλέπει και υλοποιεί τις προπονήσεις της ποδοσφαιρικής ομάδας όπως και των υπολοίπων προγραμμάτων κοινωνικού αθλητισμού του ελληνικού περιοδικού δρόμου.

Η κινητοποίηση, η ενεργοποίηση, η ενδυνάμωση, η δημιουργία/παροχή εκπαιδευτικών ευκαιριών και, εν τέλει, η δημιουργία/παροχή ευκαιριών απασχόλησης/εργασίας για ευάλωτους συνανθρώπους μας είναι κυρίαρχο συστατικό των αρμοδιοτήτων του υπεύθυνου κοινωνικών προγραμμάτων.

Ο ενδιαφερόμενος θα πρέπει να έχει τη δυνατότητα να ταξιδεύει στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, να εργάζεται Κυριακές ή/και Σάββατα, όταν απαιτείται, ενώ δύναται να εκπροσωπεί τον οργανισμό σε ελληνικά και διεθνή δίκτυα, προγράμματα, συνέδρια, παρουσιάσεις κ.λπ.

 

Προαπαιτούμενα προσόντα και δεξιότητες:

- Απόφοιτος/η προπτυχιακής ή μεταπτυχιακής σχολής Ανθρωπιστικών / Κοινωνικών σπουδών ή Φυσικής Αγωγής

- Εμπειρία τουλάχιστον δύο ετών στον τομέα της υποστήριξης κοινωνικά ευάλωτων πληθυσμών

- Κατανόηση των κανόνων και βασικών αρχών του αθλήματος του ποδοσφαίρου (και του αθλητισμού γενικότερα),  με έμφαση στην κοινωνική του διάσταση

- Αναπτυγμένες δεξιότητες επικοινωνίας σε προφορικό και γραπτό λόγο

- Δεξιότητες οργάνωσης, συντονισμού, υποστήριξης και διαχείρισης ανθρώπινων σχέσεων

- Ικανότητα ανάληψης πρωτοβουλιών, διαχείρισης και επίλυσης προβλημάτων

- Ευχέρεια στη συνεργασία σε ομάδα, συνέπεια

- Πολύ καλή γνώση και χρήση της αγγλικής γλώσσας

- Δίπλωμα οδήγησης

- Δυνατότητα ταξιδιών

- Ευχέρεια εργασίας και τις Κυριακές τους περισσότερους μήνες του έτους (πλην καλοκαιρινών μηνών, αργιών κ.λπ.)

- Βαθιά κατανόηση των ζητημάτων των κοινωνικών ανισοτήτων, της φτώχειας, του κοινωνικού αποκλεισμού, αγάπη για το συνάνθρωπο.

 

Επιθυμητά προσόντα:

- Εμπειρία και γνώση του κόσμου των κοινωνικών οργανώσεων / δομών αλληλεγγύης στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, ειδικά σε ζητήματα που αφορούν στην καταπολέμηση της αστεγίας, της φτώχειας, του κοινωνικού αποκλεισμού

- Καλή γνώση στο χειρισμό Η/Υ και προγραμμάτων, όπως το Office

- Γνώση άλλων ξένων γλωσσών, πέραν της αγγλικής

- Γνώση του περιβάλλοντος των μέσων κοινωνικής δικτύωσης και ικανότητα διαχείρισής τους

- Εργασία/προηγούμενη εμπειρία από το χώρο των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης.

 

Παροχές:

Πλήρης εργασία, σύμβαση αορίστου χρόνου, ικανοποιητικές αποδοχές

Εργασία σε ευχάριστο, φιλικό, δημιουργικό, καινοτόμο περιβάλλον

Δυνατότητες εξέλιξης

Παροχή νέων εκπαιδευτικών ευκαιριών

Ταξίδια στην Ελλάδα και το εξωτερικό

Άμεση πρόσληψη.

 

Παρακαλούμε θερμώς, η αποστολή του βιογραφικού να γίνει στο cv@shedia.gr με τη σημείωση «ΣΧΕΔΙΑ_SOCIAL_PROJECTS_MANAGER», ώς την Δευτέρα 10 Μαϊου 2021.

 

 


comments powered byDisqus

Αρχειο

Κατηγοριες