Shedia

EN GR

21/12/2020 Το περιοδικό

«Ας κάνουμε κάτι σπουδαίο μαζί!»

Η Nobacco καλεί τους καταναλωτές σε μια πράξη αγάπης και αλληλεγγύης, στηρίζοντας  το έργο (και) της «σχεδίας» μας.

Με ρυθμό ανάπτυξης κύκλου εργασιών που άγγιξε το 200%, υπερτριπλασιασμό των θέσεων εργασίας και αντίστοιχη αύξηση των σημείων πώλησης είχε σημειώσει η Νοbacco ώς την περσινή χρονιά. Οι επιδόσεις αυτές της έδωσαν μια θέση στη λίστα Diamonds of the Greek Economy 2019 στην οποία περιλαμβάνονται οι δυναμικότερες επιχειρήσεις της ελληνικής οικονομίας στη βιομηχανία, το εμπόριο, τη ναυτιλία και τον τουρισμό. Η Nobacco αποτελεί την πρώτη και μόνη εταιρεία στην Ευρώπη που διαθέτει όλο το φάσμα των εναλλακτικών στο παραδοσιακό κάπνισμα επιλογών. Με ένα δίκτυο 65 καταστημάτων και πάνω από 320 σημεία πώλησης σε όλη την χώρα, η εταιρεία πρωταγωνιστεί με καινοτόμα και πιστοποιημένα προϊόντα στη διάδοση των εναλλακτικών μορφών καπνίσματος, στo πλαίσιo ενός πιο υπεύθυνου και καλύτερου τρόπου ζωής για όσους συνανθρώπους μας αντιμετωπίζουν την εξάρτηση από την νικοτίνη.

Με το μήνυμα «Ας κάνουμε κάτι σπουδαίο μαζί!» η Nobacco δείχνει αυτά τα φετινά Χριστούγεννα το δρόμο της προσφοράς και καλεί τους καταναλωτές σε μια πράξη αγάπης και αλληλεγγύης, στηρίζοντας  το έργο της «Κιβωτού του Κόσμου» και της «σχεδίας» μας.

Από τις 14 Δεκεμβρίου έως και τις 7 Ιανουαρίου, με την αγορά κάθε συσκευής στα καταστήματα του ιδιόκτητου δικτύου της, η Nobacco δωρίζει 1 ευρώ στην «Κιβωτό του Κόσμου».

Παράλληλα, όσοι πραγματοποιούν οποιαδήποτε αγορά μέσω του nobacco.gr το ίδιο χρονικό διάστημα έχουν τη δυνατότητα να προσφέρουν επιπλέον 1 ευρώ είτε στην «Κιβωτό του Κόσμου» είτε στη «σχεδία» μας. 

 

 

 


comments powered byDisqus

Αρχειο

Κατηγοριες