Shedia

EN GR

04/10/2017 Γκoλ στη Φτώχεια

Ένα παιχνίδι για μια καλύτερη ζωή

Αυτην τη Κυριακή 8 Οκτωβρίου η Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων ετοιμάζει μία μέρα διαφορετική, που θα μας γεμίσει ενέργεια και θα μας χαρίσει υγεία και ευεξία, όχι μόνο πνευματική αλλά και σωματική. Θα έχουμε την ευκαιρία να παίξουμε, να γελάσουμε, να διασκεδάσουμε, να γυμναστούμε, να χορέψουμε, να τραγουδήσουμε, να ζωγραφίσουμε και να γίνουμε όλοι ένα μέσα από μοναδικές δραστηριότητες που θα συμβάλουν στην καλλιέργεια της κινητικής, νοητικής και συναισθηματικής μας ανάπτυξης.
 
Αυτήν την ξεχωριστή Κυριακή, όπου η τέχνη συναντά τον αθλητισμό, δεν θα μπορούσε να μη δώσει το παρών η Εθνική Αστέγων και η «σχεδία»Στις 11 το πρωί, η Κεντρική Αυλή της Τεχνόπολης θα μετατραπεί σε ένα φιλόξενο γήπεδο ποδοσφαίρου. Ομάδες όλων των ηλικιών και όλων των ταλέντων, αγόρια και κορίτσια, θα συναντηθούμε από νωρίς στη σέντρα για να μετρήσουμε τις ποδοσφαιρικές μας δυνάμεις, σε ένα τουρνουά-κάλεσμα για καλύτερη ζωή που υπόσχεται πολλή χαρά και παιχνίδι. Γονείς θα βρεθούν συμπαίκτες, ενίοτε και αντίπαλοι, με τα παιδιά τους, πωλητές του περιοδικού δρόμου «σχεδία» και θα είναι εκεί με τη δική τους ομάδα, ομάδες κοινωνικών δομών και άλλες.
 
Οι αγώνες, που θα έχουν διάρκεια 14 λεπτά, θα διεξαχθούν σύμφωνα με τους κανονισμούς του Παγκοσμίου Κυπέλλου Αστέγων, αφού και το γήπεδο είναι προδιαγραφών του ξεχωριστού αυτού παγκόσμιου αθλητικοκοινωνικού θεσμού. 
 

comments powered byDisqus

Αρχειο

Κατηγοριες