Shedia

EN GR

18/03/2016 Το περιοδικό

Η "σχεδία" της άθλησης και της αλληλεγγύης.

Η "σχεδία" της άθλησης και της αλληλεγγύης.

Ξαναφοράμε τα αθλητικά παπούτσια και τα κοντά παντελονάκια και κατακτάμε δρόμους και παρκέ, στέλνοντας μηνύματα αγάπης και αλληλεγγύης. Οι επόμενες ημέρες είναι γεμάτες αθλητικές δραστηριότητες για τους ανθρώπους της "σχεδίας" και είμαστε πολύ χαρούμενοι που η παρέα μας μεγαλώνει διαρκώς.

Την Κυριακή, 20 Μαρτίου φοράμε τα αθλητικά μας παπούτσια και καταπίνουμε χιλιόμετρα στους δρόμους της Αθήνας, συμμετέχοντας στον 5ο Ημιμαραθώνιο Αθήνας. Φέτος, θα τρέξει μαζί μας και η Μαρία. Είναι μία από τους οδηγούς των "Αόρατων Διαδρομών". Εδώ και καιρό σκεφτόταν να το δοκιμάσει και τώρα ήρθε η ώρα των αποφάσεων. "Έχω προπονηθεί καλά, αλλά όπου χρειαστεί θα το πάω περπατώντας!", μας είπε με χαμόγελο και πήρε τα αθλητικά της παπούτσια για να λάβει μέρος στο αγώνισμα των 5 χλμ. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που το τολμά. Η ομάδα πετάνκ θα πάρει "ρεπό" αυτή την Κυριακή για να σταθεί στο πλευρό της ομάδας "ειδικών αποστολών" της "σχεδίας" που μεγαλώνει συνεχώς.

Μία μέρα μετά, θα πατήσουμε παρκέ και θα ξεδιπλώσουμε τις ικανότητές μας και στο μπάσκετ, φιλοδοξώντας σύντομα να δημιουργήσουμε ομάδα και σε αυτό το υπέροχο άθλημα. Ήδη έχει εμφανιστεί υποψήφια να αναλάβει τον ρόλο του προπονητή. Ανυπομονούμε να ξεκινήσουμε.

Την Δευτέρα, 21/3 στις 18:00 (Προσέλευση 17:30) στο Κλειστό Γυμναστήριο Νέας Σμύρνης (Αρτάκης), οι αθλήτριες του μπάσκετ και οι αθλητικοί συντάκτες ενώνουμε τις δυνάμεις μας για την ενίσχυση του μοναδικού Ελληνικού περιοδικού δρόμου.

Η είσοδος θα είναι ελεύθερη για το κοινό. Αντί εισιτηρίου όποιος το επιθυμεί να προσφέρει στους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη, μπορεί να αγοράσει το περιοδικό δρόμου «σχεδία» από τους πωλητές που θα βρίσκονται στην είσοδο ή να προσφέρει τρόφιμα και φαρμακευτικό υλικό για το κοινωνικό παντοπωλείο του Δήμου Νέας Σμύρνης.

Οι αθλητικές δραστηριότητες της "σχεδίας" δεν σταματούν εδώ. Ο αθλητισμός είναι χαρά, διέξοδος, ενεργοποίηση, κοινωνικοποίηση, παρέα. Ένας τρόπος να γίνουμε καλύτεροι άνθρωποι. Και θα συνεχίσουμε με μεγάλη μας χαρά!


comments powered byDisqus

Αρχειο

Κατηγοριες