Shedia

EN GR

19/08/2015 Το περιοδικό

Μαραθώνια... προετοιμασία!

Η... μαραθώνια προετοιμασία μας συνεχίζεται με αμείωτους ρυθμούς και το καλοκαίρι! Για την ακρίβεια, η ομάδα ειδικών αποστολών της «σχεδίας» και της Εθνικής Αστέγων μετράει τις μέρες για την Κυριακή 8 Νοεμβρίου, όταν θα βρεθεί στη γραμμή της εκκίνησης για τον Κλασσικό Μαραθώνιο της Αθήνας, όπου θα καταπιούμε για μια ακόμα χρονιά χιλιόμετρα αλληλεγγύης. Νωρίτερα, θα έχουμε κάνει το απαραίτητο... ζέσταμα τρέχοντας στον Ημιμαραθώνιο της Θεσσαλονίκης, ο οποίος θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 10 Οκτωβρίου.

Η παρέα μας μεγαλώνει συνεχώς, αφού αυτή τη φορά, στην ομάδα ειδικών αποστολών προστέθηκε και η υπεύθυνη Διεθνών Συνεργασιών του Παγκοσμίου Κυπέλλου Αστέγων, Ζάκια Μαλάουι, που θα τρέξει μαζί μας στο αγώνισμα των 5 χιλιομέτρων.

Ήδη, ο αριθμός των φίλων που έχουν δηλώσει συμμετοχή και θα τρέξουν με το μπλουζάκι της «σχεδίας» στην Αθήνα στα αγωνίσματα των 5 και 10 χιλιομέτρων, αλλά και σε εκείνο του Μαραθωνίου, ξεπερνούν τους 150 (από τέσσερις, όταν πρωτοξεκίνησε να τρέχει αυτή η παρέα, το Μάιο του 2007, στην Αλόννησο!). Οι θέσεις στα 5 χιλιόμετρα έχουν ήδη κλείσει, ενώ για τα 10 χιλιόμετρα και για το αγώνισμα του Μαραθωνίου, έχουν απομείνει ελάχιστες ακόμα θέσεις.

Όσοι, λοιπόν, ενδιαφέρονται να τρέξουν μαζί με τη «σχεδία» και τα παιδιά της ποδοσφαιρικής ομάδας αστέγων, ας σπεύσουν να δηλώσουν συμμετοχή (213 0231220, info@shedia).

Το κόστος συμμετοχής στα 10 χιλιόμετρα είναι 28€ το βασικό και 43€ το ενισχυμένο (η διαφορά μεταξύ των δύο είναι πως στο ενισχυμένο περιλαμβάνεται το αναμνηστικό μπλουζάκι που δίνει ο ΣΕΓΑΣ. Και στα δύο πακέτα περιλαμβάνεται το αναμνηστικό μπλουζάκι της «σχεδίας» και στον μαραθώνιο 35€ και 50€ αντίστοιχα.

Για τον Ημιμαραθώνιο της Θεσσαλονίκης, το κόστος συμμετοχής στο αγώνισμα των 5 χιλιομέτρων είναι 20€ το βασικό πακέτο και 45 το ενισχυμένο, ενώ για τον Ημιμαραθώνιο το κόστος είναι 25€ και 50€ αντίστοιχα (περιλαμβανομένου πάντα του αναμνηστικού t-shirt της «σχεδίας»).

Για τη Θεσσαλονίκη ειδικά, οι δηλώσεις συμμετοχής θα πρέπει να έχουν ολοκληρωθεί ώς την Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου.


comments powered byDisqus

Αρχειο

Κατηγοριες