Shedia

EN GR

14/10/2014 Γκoλ στη Φτώχεια

«Γκολ στη Φτώχεια από την Εθνική Ομάδα Αστέγων και την «Αλληλεγγύη»

Η Εθνική Ομάδα Αστέγων αποδέχθηκε με χαρά την πρόσκληση της της Ποδοσφαιρικής Οργάνωσης Πρέβεζας «Αλληλεγγύη» και σε έναν αγώνα που διεξήχθη την Κυριακή στο δημοτικό στάδιο Πρέβεζας «Αθανασία Τσουμελέκα», έστειλαν από κοινού πολλά μηνύματα κατά της φτώχειας, του ρατσισμού και των κοινωνικών αποκλεισμών.

 

 

 

Στην πολυ ομορφη πολη της Πρεβεζας οι αφίσες είχαν μπει από μέρες και όλη η πόλη υποδέχθηκε τους παίκτες της Εθνικής Ομάδας με χαρά, χαμόγελο και φιλόξνη διάθεση εκφράζοντας  με αυτό τον τρόπο την αλληλεγγύη τους και στέλνοντας τις ευχές τους για καλή τύχη στο Παγκόσμιο Κύπελλο Αστέγων που ξεκινά στις 19 Οκτωβρίου στο Σαντιάγο της Χιλής.

Στο γήπεδο, όπου διεξήχθη ο αγώνας, βρέθηκαν περίπου 30 ένθερμοι υποστηρικτές των προσπαθειών και των δύο ομάδων, ενώ χειροκρότησαν άπαντες και πανηγύρισαν με την ίδια θέρμη κάθε γκολ που επετεύχθη. Για την ιστορία, ο αγώνας έληξε ισόπαλος 3-3 με τις δύο ομάδες να χαρίζουν εκτός των άλλων και πλούσιο θέαμα.

Το κλίμα αποτυπώθηκε και στις αναμνηστικές φωτογραφίες, με την ομάδα της «Αλληλεγγύης» να δωρίζει συμβολικά μια μπλούζα με το δικό της μηνυμα, στους παίκτες της Εθνικής Αστέγων, οι οποίοι με τη σειρά τους ευχαρίστησαν θερμά για την συγκλονιστική φιλοξενία.

Με την υπόσχεση της ρεβάνς στο γήπεδο του Ρουφ, μπήκε και η «μαγιά» για την δημιουργία ενός θεσμού στην πόλη της Πρέβεζας, με την Ελληνική Ομάδα Αστέγων να δηλώνι πρόθυμη να συμμετάσχει σε κάθε προσπάθεια που θα στέλνει μηνύματα κατά της φτώχειας και του κοινωνικού αποκλεισμού και θα υποστηρίξει συνανθρώπους μας που έχουν την ανάγκη και τη βοήθειά μας όπου αυτοί κι αν βρίσκονται.

 

Στιγμιότυπα από τον αγώνα και δηλώσεις των αρχηγών των δύο ομάδων φιλοξενήθηκαν στο επίσημο κανάλι του atpreveza.gr στο youtube:

 

Περισσότερες φωτογραφίες από την εκδήλωση, εδώ


comments powered byDisqus

Αρχειο

Κατηγοριες