Shedia

EN GR

28/11/2014 Γκoλ στη Φτώχεια

«Μια μπάλα για μια καλύτερη ζωή» στα Γρεβενά

Tο ποδόσφαιρο της αλληλεγγύης νίκησε και πάλι, αυτή τη φορά την Κυριακή, 23 Νοεμβρίου, στην πολύ όμορφη και φιλόξενη πόλη των Γρεβενών. Η ποδοσφαιρική ομάδα fuit art cafe υποδέχθηκε την Ελληνική Ομάδα Αστέγων και μαζί βάλαμε μπροστά «Μια μπάλα για μια καλύτερη ζωή» και πετύχαμε πολλά γκολ στη φτώχεια και τον κοινωνικό αποκλεισμό.

Τηρώντας την παράδοση και κατά την προσφιλή μας συνήθεια κάναμε χαρούμενα τα παιδιά του fuit art cafe με το τελικό 7-5 να είναι μάλλον τιμητικό, αφού οι οικοδεσπότες μας στο τέλος έκαναν ό,τι μπορούσαν να...βοηθήσουν, αλλά εμείς...δεν! Ο κόουτς δικαίωσε με τον καλύτερο τρόπο τον τίτλο του ως "χασογκόλης προπονητής", αλλά η διοίκηση αποφάσισε να του δώσει άλλη μια -πόσες ακόμα άραγε- ευκαιρία. 

Μεγάλη τιμή για την ομάδα μας η στιγμή που τη φανέλα της ομάδας μας φόρεσε για ένα ημίχρονο και ο Αργεντίνος ποδοσφαιριστής, Τότι Ιγκλέσιας, ο οποίος αγωνίζεται στην τοπική ομάδα του Πυρσού και μας υποσχέθηκε ότι θα έρθει κάποια στιγμή να κάνει προπόνηση μαζι μας στο Ρουφ. Τον περιμένουμε με χαρά.

Στο τέλος της αναμέτρησης όλοι φορέσαμε την μπλούζα με το σύνθημα του αγώνα, που μας έκαναν δώρο τα παιδιά του fuit art cafe. «Μια μπάλα για μια καλύτερη ζωή», λοιπόν. Μια καλή αρχή έγινε ήδη για πολλούς.

Ευχαριστούμε την ομάδα του fuit art cafe και όλα τα παιδιά που συναντήσαμε στην όμορφη πόλη των Γρεβενών για την εκπληκτική φιλοξενία, τα χαμόγελα και τη ζεστασιά, με την οποία αγκάλιασαν την ομάδα μας. Ευχόμαστε να ανταποδώσουμε σύντομα αυτή τη φιλοξενία και ελπίζουμε οι δρόμοι μας να ξανασμίξουν σύντομα. Ήδη μας υποσχέθηκαν ότι θα μας ακολουθήσουν το ερχόμενο καλοκαίρι στο Παγκόσμιο Κύπελλο Αστέγων στο Άμστερνταμ. Τους περιμένουμε με χαρά!

Φωτογραφίες από τον αγώνα μπορείτε να δείτε ΕΔΩ από την σελίδα του fuit art cafe. Ευχαριστούμε για την παραχώρηση.


comments powered byDisqus

Αρχειο

Κατηγοριες