Shedia

EN GR

02/05/2014 Γκoλ στη Φτώχεια

Ντέρμπι κορυφής της Εθνικής Αστέγων την Κυριακή

Το ποδοσφαιρικό ραντεβού της αλληλεγγύης είναι προγραμματισμένο για αυτήν την Κυριακή, 4 Μαϊου στις 20:30, στο γνώριμό μας γήπεδο του Ρουφ, όπου η Εθνική Ομάδα Αστέγων θα αντιμετωπίσει την πρωτοπόρο του Πρωταθλήματος εταιρειών, Commercial League,  Deree Alumni  στο ντέρμπυ κορυφής της βαθμολογίας.

Η Εθνική Ομάδα Αστέγων βίσκεται στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας με 53 βαθμούς σε 25 αγώνες, ενώ η ομάδα Deree Alumni  προηγείται με 62 βαθμούς σε 24 αγώνες. Με 7 αγώνες να υπολειπονται, το αποτέλεσμα της αναμέτρησης θα κρίνει εν πολλοίς τις πιθανότητες της Εθνικής Ομάδας Αστέγων να διεκδικήσει το πρώτο της Πρωτάθλημα στην παρθενική της συμμετοχή σε οποιαδήποτε διοργάνωση. Σε κάθε περίπτωση, όμως, η μεγαλύτερη επιβράβευση έρχεται κάθε εβδομάδα στην προπόνηση της ομάδας, όπου όλο και περισσότεροι συμπολίτες μας επιθυμούν να φορέσουν την φανέλα και το σορτσάκι της Εθνικής Αστέγων και να κλωτσήσουν το «τόπι» διώχνοντας μακριά κάθε έννοια ρατσισμού και αποκλεισμών.

Ο προπονητής της ομάδας, Γιάννης Κώτσος, ο οποίος, όπως θα διαβάσετε στο τεύχος #15 της «σχεδίας» που κυκλοφορεί από την Τετάρτη 30 Απριλίου, δέχεται τα πειράγματά μας για τις αμέτρητες ευκαιρίες που έχανε ως παίκτης της ομάδας στην συμμετοχή του στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Πόζναν της Πολωνίας, καμαρώνει πια για το κατόρθωμά του, να καταφέρει να μαζέψει αυτήν την πολύ όμορφη παρέα ανθρώπων και, υπό τις οδηγίες του, να εμφανίσουν και ένα καλό σύνολο που προσφέρει, εκτός από το κοινωνικό της πρόσωπο και πλούσιο θέαμα.

Για όσους θέλουν να το διαπιστώσουν και από κοντά, οι θέσεις στις κερκίδες του γηπέδου του Ρουφ την Κυριακή θα τους περιμένουν ! 


comments powered byDisqus

Αρχειο

Κατηγοριες