Shedia

EN GR

18/06/2014 Το περιοδικό

Γιορτή της Μουσικής, Σχεδία και "Πατήσια Σαν Το Σπίτι Σου"

Μουσική, χορός και καλή παρέα. Αυτό είναι το τρίπτυχο που θα πρωταγωνιστήσει το απόγευμα της Πέμπτης, 19 Ιουνίου κάτω από τους Εξωτικούς Φοίνικες της Πλατείας Αμερικής, όπου όλοι μαζί θα γιορτάσουμε την Ευρωπαϊκή Γιορτή της Μουσικής.

Η «σχεδία» θα συμμετάσχει με χαρά στο όμορφο πάρτι που διοργανώνει η κίνηση "Πατήσια Σαν Το Σπίτι Σου" και θα γιορτάσει μαζί με όλη τη γειτονιά την μουσική αυτή βραδιά. Στην εκδήλωση θα λάβουν μέρος τα συγκροτήματα «ANASA» που θα ξεσηκώσουν με τα Αφρικάνικα τύμπανα και τον χορό τους, «TRIBAL WEST» με μουσικές από όλο τον κόσμο, «HAKUNA MATATA» με την reggae dub τους, «REMI» με ταξιδιάρικο ήχο, «ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΑΣΘΕΝΕΙΕΣ» με τα δικά τους «γκάζια», «7ODDS» και «SNAILS» με garage ήχους.

Οπως συνήθως, στα "Πατήσια Σαν Το Σπίτι Σου" δεν θα υπάρχει σκηνή. Δεν θα βρίσκεται κάποιος ψηλότερα απο τον άλλον. Ο καλλιτεχνικός χώρος θα ορίζεται από ένα χαλί έναν καναπέ κι ένα λαμπατέρ. Σαν το Σπιτι σου.

Εκεί, λοιπόν, στην πλατεία Αμερικής από τις 6.30 μμ θα βρίσκονται τα μέλη της δράσης "Πατήσια σαν στο σπίτι σου" και μαζί τους οι άνθρωποι της «σχεδίας» μας, καθώς επίσης η ANASA CULTURAL CENTER, η Θετική Φωνή (Positive Voice) που θα κάνει επιτοπιο ΔΩΡΕΑΝ έλεγχο για τον ιό HIV, θα ενημερώσει και θα μοιράσει ΔΩΡΕΑΝ προφυλακτικά.

Εμείς ξεκινήσαμε ήδη τις πρόβες να χορέψουμε τον ιδιαίτερο, αφρικανικό χρορό Cucu! Σας περιμένουμε  να γνωριστούμε, να γίνουμε μια παρέα και, με όχημα τον χορό και τη μουσική, να γιορτάσουμε και να ξαναζωντανέψουμε τις γειτονιές μας!


comments powered byDisqus

Αρχειο

Κατηγοριες