Shedia

EN GR

10/06/2014 Το περιοδικό

"Ανέστιος - Δοκιμή 2, Το Κυνήγι του Ξεπουλημένου Θησαυρού"

Μια ακόμα πολύ ενδιαφέρουσα παράσταση θα παρουσιάσουν το Σάββατο, 14 Ιουνίου η ομάδα "Amate", που συνεχίζει τις δράσεις της με θέμα τον νεο-άστεγο σε συνεργασία με τους ανθρώπους του περιοδικού δρόμου Σχεδία.

 "Ανέστιος - Δοκιμή 2, Το Κυνήγι του Ξεπουλημένου Θησαυρού" είναι ο τίτλος της performance που θα δοθεί το Σάββατο 14 Ιουνίου, στις  21:00 μ.μ. στην Στοά Εμπόρων στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας «Ίχνη Εμπορίου» που ξεκίνησε στις 9 Μαϊου και ολοκληρώνεται στις 15 Ιουνίου.

«Ίχνη Εμπορίου» ονομάστηκε το πρόγραμμα άμεσων παρεμβάσεων στον με στόχο την προβολή των ανεκμετάλλευτων χώρων του κέντρου, στο πλαίσιο της προσπάθειας αναβάθμισης του εμπορικού κέντρου, όπου, παράλληλα, προσφέρεται έδαφος για καλλιτεχνική έκφραση και δημιουργία.

Μετά την επιτυχημένη πρώτη συνεργασία τους, οι άνθρωποι της «σχεδίας» θα συναντηθούν και παλι με την ομάδα "Amate", προκειμένου να παρουσιάσουν μια δεύτερη performance, μετατρέποντας την Στοά σε έναν λαβύρινθο κατάθεσης αιτημάτων, εξαγοράς αναγκών, και συνδιαλλαγής προσωπικών υποθέσεων.

Σημαντική υποστήριξη στην βραδιά θα προσφέρει το αστικο καφενειο «Αστυ68».


comments powered byDisqus

Αρχειο

Κατηγοριες