Shedia

EN GR

17/01/2014 Γκoλ στη Φτώχεια

Εθνική Ομάδα Αστέγων – Κεραυνός Ν.Ι. την Κυριακή στο γήπεδο του Ρουφ

Με τη φιλοδοξία να πάρει μία ακόμα νίκη που θα την ανεβάσει ένα ακόμα σκαλί στην βαθμολογία, η Εθνική Ομάδα Αστέγων καλεί τους φιλάθλους της στην αναμέτρηση απέναντι στον Κεραυνό Ν.Ι. για την 13η αγωνιστική της Challenge League του πρωταθλήματος της Αθλητικής Ένωσης Εργαζομένων Επιχειρήσεων & Οργανισμών (Α.Ε.Ε.Ε.Ο. - Commercial League).

Ο αγώνας θα διεξαχθεί την Κυριακή, 21/1 στις 19:00 στο γήπεδο του Ρουφ, ενώ η είσοδος για όσους θέλουν να παρακολουθήσουν είναι ελεύθερη.

Η Εθνική Ομάδα Αστέγων συμμετέχει για πρώτη φορά σε επίσημο πρωτάθλημα, γεγονός που αποδεικνύει ότι η προσπάθεια της καμπάνιας «Γκολ στη Φτώχεια» που έχει ξεκινήσει τα τελευταία χρόνια, αρχίζει ν αποδίδει αποτελέσματα, με την αναγνώριση της ως ισότιμο μέλος της λίγκας των Επιχειρήσεων. Η συμμετοχή και μόνο ήταν το πρώτο και πιο σημαντικό ζητούμενο, ωστόσο, η Εθνική Ομάδα Αστέγων δεν αρκείται μόνο σε αυτήν, αλλά παρουσιάζει και όμορφο θέαμα, γεγονός που χαροποιεί όλους όσοι κάθε φορά βρίσκονται στο γήπεδο για να χειροκροτήσουν τις προσπάθειες των παικτών.

Η ομάδα έχει απόλυτη ισορροπία στα αποτελέσματα, μετρώντας 4 νίκες, 4 ισοπαλίες και 4 ήττες με ρεκόρ τερμάτων 30-24 και βρίσκεται στην 7η θέση της βαθμολογίας με μόλις δύο βαθμούς να την χωρίζουν από την έκτη θέση.

Τα τελευταία αποτελέσματά της ομάδας μας είναι ενθαρρυντικά  - νίκη με 5-1 επί της Μαύρης Θύελλας και ισοπαλία 4-4 με την ομάδα Deree Alumni – και αυτό μας κάνει όλους αισιόδοξους για ακόμα καλύτερη συνέχεια.

Ο προπονητής της Εθνικής Ομάδας Αστέγων, Γιάννης Κώτσος, παραμένει προσγειωμένος και εξηγεί πως στόχος δεν είναι η αγωνιστική διάκριση, αλλά η παρουσία σε διοργανώσεις και η προβολή των σκοπών της Ομάδας και της καμπάνιας «Γκολ στη Φτώχεια», που δεν είναι άλλη από την άρση των κοινωνικων αποκλεισμών.

«Δεν παίζουμε ποδόσφαιρο για να κερδίσουμε κάποιους αγώνες, παίζουμε ποδόσφαιρο γιατί αγωνιζόμαστε για τη ζωή. Σημασία δεν έχει αν θα κατακτήσουμε την κούπα – που παρ’ όλα αυτά μπορούμε να την κατακτήσουμε – αλλά να χτίσουμε ανθρώπινες σχέσεις μέσα από την ομάδα και να δώσουμε την ευκαιρία σε ορισμένους παίκτες μας να κοινωνικοποιηθούν και να νοιώσουν και πάλι ισότιμα μέλη της κοινωνίας», αναφέρει.                                              

 


comments powered byDisqus

Αρχειο

Κατηγοριες