Shedia

EN GR

12/07/2023 Οι πωλητές μας

Ανακοίνωση: Η «σχεδία» στον καύσωνα

Τις επόμενες τέσσερις μέρες και για όσο διαρκέσει ο καύσωνας, οι άνθρωποι με το κόκκινο γιλέκο δεν θα είναι στους δρόμους της πόλης. Ο καύσωνας που πλήττει τη χώρα οδήγησε στην απόφαση να μην κυκλοφορήσει η «σχεδία» μας, τουλάχιστον για τις επόμενες μέρες. Είναι το ελάχιστο που μπορούμε να κάνουμε για να προστατεύσουμε τους ανθρώπους.
Στη σχετική επικοινωνία με τους διανομείς, περιλαμβάνεται και μια ενημέρωση για τους κλιματιζόμενους χώρους που είναι ανοιχτοί αυτές τις μέρες και άλλους χώρους που προσφέρουν ανακούφιση από τα τόσο ακραία καιρικά φαινόμενα. Ούτως ή άλλως, σε μέρες ακραίων καιρικών φαινομένων, διαρκής έγνοια και συμβουλή μας είναι οι άνθρωποί μας να προσέχουν τον εαυτό τους και να παίρνουν όλα τα αναγκαία μέτρα προστασίας.
 
Τη Δευτέρα το απόγευμα, θα γνωρίζουμε και, ασφαλώς, θα υπάρξει νέα, πλήρης ενημέρωση για το πότε θα επιστρέψουν οι άνθρωποι της «σχεδίας» στους δρόμους.
 
Σας ευχαριστούμε θερμά.
 
Α για αγάπη, για αλληλεγγύη, για αξιοπρέπεια.
 
Στη φωτογραφία ο κύριος Μιχάλης με την ηθοποιό Μαίρη Σταυρακέλλη από τη δράση «Πωλητής για μία ώρα», που πραγματοποιήθηκε εκτάκτως πέρυσι τον Ιούνιο.

comments powered byDisqus

Αρχειο