Shedia

EN GR

05/11/2018 Το περιοδικό

Πάρτι με μακαρόνια

Μαραθώνιος και μακαρονάδα πάνε πάντα μαζί. Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, λίγο πριν από την εκκίνηση του Κλασικού Μαραθωνίου της Αθήνας (Κυριακή 11 Νοεμβρίου), η παράδοση θα συνεχιστεί με το δικό μας «πάρτι με μακαρόνια» (pasta party), την Πέμπτη 8 Νοεμβρίου, στο εστιατόριο «Γιάντες» στα Εξάρχεια.
 
Φέτος, οι φίλοι της «σχεδίας» που θα τρέξουν μαζί μας σε όλα τα αγωνίσματα φτάνουν τους 213 και θα τρέξουν με το ειδικά σχεδιασμένο αγωνιστικό μπλουζάκι της «σχεδίας», κατακόκκινο, όπως το γιλέκο των πωλητών του ελληνικού περιοδικού δρόμου.
Το κόστος συμμετοχής στο πάστα πάρτι είναι 10 ευρώ και περιλαμβάνει μακαρονάδα, σαλάτα, κρασί και αναψυκτικά (μπίρες και άλλα αλκοολούχα ποτά τα απολαμβάνετε με δική σας επιβάρυνση) και, όπως κάθε χρονιά, πολύ καλή παρέα, όμορφη ατμόσφαιρα και θετική διάθεση. Περιλαμβάνει, επίσης, κληρώσεις με όχι πολύ πλούσια δώρα, αλλά δώρα που δίνονται με πολλή αγάπη. 
 
Όποια έσοδα προκύψουν από τη βραδιά ή από δωρεές ή προσφορές φίλων στο πλαίσιο των αγώνων δρόμου, όπως συμβαίνει κάθε χρόνο,  θα αξιοποιηθούν για  την κάλυψη αναγκών της Εθνικής Αστέγων και της καμπάνιας «Γκολ στη Φτώχεια». Αξίζει να πούμε εδώ ότι η Κυριακή 11 Νοεμβρίου είναι μια σημαδιακή, σπουδαία μέρα για τη «σχεδία», γιατί, την ίδια ώρα που η ομάδα ειδικών αποστολών θα ετοιμάζεται για την εκκίνηση, η Εθνική Αστέγων θα ταξιδεύει για το Μεξικό για να πάρει μέρος στο Παγκόσμιο Κύπελλο Αστέγων, που θα διεξαχθεί στην Πόλη του Μεξικού από τις 13-18 Νοεμβρίου. Αυτή η όμορφη παρέα, αποτελούμενη από οκτώ αγόρια και οκτώ κορίτσια, που θα κάνει το ταξίδι ζωής για το Μεξικό θα βρίσκεται μαζί μας και τη βραδιά του πάστα πάρτι, μια κι εκείνες τις μέρες θα πραγματοποιούνται οι τελευταίες προπονήσεις πριν από το μεγάλο ταξίδι. Τα μέλη της αποστολής θα έχουν την ευκαιρία να μοιραστούν μαζί μας το πώς νιώθουν και πώς προετοιμάζονται για αυτό το μοναδικό ταξίδι ζωής, ενώ και για τους φίλους-αναγνώστες της «σχεδίας» θα είναι μια πρώτης τάξης ευκαιρία να γνωρίσουν όλα τα παιδιά που θα πάρουν μέρος στο φετινό Παγκόσμιο Κύπελλο.
Να σημειωθεί ότι ο αριθμός θέσεων στο εστιατόριο «Γιάντες» είναι περιορισμένος και, συνήθως, το ενδιαφέρον μάς ξεπερνάει, οπότε καλό θα ήταν οι ενδιαφερόμενοι να σπεύσουν. 
 
Info: Πέμπτη 8 Νοεμβρίου, εστιατόριο «Γιάντες», Βαλτετσίου 44, Εξάρχεια. Κόστος συμμετοχής: 10€. Για κρατήσεις θέσεων και περισσότερες πληροφορίες το τηλέφωνο είναι 2130231220 και το email info@shedia.gr.
 

comments powered byDisqus

Αρχειο

Κατηγοριες