Shedia

EN GR

06/03/2014 Γκoλ στη Φτώχεια

Εθνική Αστέγων και ΨΝΑ ξανά μαζί στο γήπεδο

Το ποδόσφαιρο της Αλληλεγγύης έστειλε και πάλι τα μηνύματά του μοιράζοντας για μία ακόμα φορά θέαμα και θέτοντας τις βάσεις για έναν καινούριο αθλητικό θεσμό.

Για δεύτερη φορά μέσα σε λίγους μήνες, η Εθνική Ομάδα Αστέγων ανταποκρίθηκε στην θερμή πρόσκληση της ομάδας των εργαζομένων του ΨΝΑ να αγωνιστούν μαζί σε έναν φιλανθρωπικό αγώνα κατά του κοινωνικού αποκλεισμού και των προκαταλήψεων.

Οι παίκτες των δύο ομάδων έδειξαν και πάλι πως το ποδόσφαιρο εκτός από ένα διασκεδαστικό παιχνίδι μπορεί να είναι το μέσο να σταλούν μηνύματα και να δημιουργηθούν όμορφες εικόνες.

Για την ιστορία, η Εθνική Ομάδα Αστέγων πήρε τη... ρεβάνς για την ήττα της στην προηγούμενη αναμέτρηση, επικρατωντας με 7-4, ωστόσο, νικητές και ηττημένοι έφυγαν χαρούμενοι και γεμάτοι. Η παρέα, μάλιστα, δεν χωρίστηκε μετά το τέλος του αγώνα, αλλά συνεχίστηκε σε ταβέρνα της περιοχής, όπου οι εργαζόμενοι του ΨΝΑ έκαναν το τραπέζι στους παίκτες της Εθνικής Ομάδας Αστέγων.

Με το τέλος της βραδιάς, αμφότεροι συμφώνησαν πως ο συγκεκριμένος αγώνας όχι απλώς θα επαναληφθεί, αλλά θα γίνει θεσμός.

Ευχαριστούμε πολύ και ανανεώνουμε το ραντεβού μας το συντομότερο!


comments powered byDisqus

Αρχειο

Κατηγοριες