Shedia

EN GR

25/06/2014 Το περιοδικό

Η «σχεδία» στο Φεστιβάλ Λαμπηδόνας

Συναυλίες, παραστάσεις, θεατρικό παιχνίδι και άλλες ενδιαφέρουσες εκδηλώσεις περιλαμβάνει το τριήμερο φεστιβάλ Λαμπηδόνας, του Κοινωνικού Πολιτιστικού Κέντρου Βύρωνα, όπου, μεταξύ άλλων, θα παραστεί και η «σχεδία» με μια ιδιαίτερη έκθεση γελοιογραφίας.

Το φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί το τριήμερο 27-29 Ιουνίου στο πάρκο Αγ. Τριάδας στο Βύρωνα και στο πλαίσιό του θα φιλοξενηθούν πολλές ενδιαφέρουσες εκδηλώσεις, όπως θεατρικά δρώμενα και παραστάσεις, παιχνίδια, συναυλίες και συναντήσεις των κινημάτων της πόλης του Βύρωνα με κεντρικό θέμα την αλληλεγγύη και την ανάπτυξη δράσεων κατά του ρατσισμού και των αποκλεισμών.

Η «σχεδία» αποδέχθηκε με χαρά την πρόσκληση να συμμετάσχει και αυτό θα γίνει με μια πολύ όμορφη έκθεση, όπου θα παρουσιαστούν γελοιογραφίες των εξαιρετικών σκιτσογράφων που έχουν φιλοξενηθεί στις σελίδες του περιοδικού. Έργα των Μιχάλη Κουντούρη, Πέτρου Ζερβού, Τάσου Αναστασίου, Βαγγέλη Χερουβείμ,  Δημήτρη Κορδαλή και Soloup (τα οποία έχουν παραχωρηθεί από τους ίδιους) θα παρουσιαστούν στο κοινό και θα θυμήσουν τα μεγάλα ζητήματα που έχουν κατά καιρό απασχολήσει τους δημιουργούς.

Εκτός από την έκθεση γελοιογραφίας, καθ΄όλη τη διάρκεια του Φεστιβάλ θα φιλοξενηθούν επίσης έκθεση βιβλίου, ανταλλακτήριο σπόρων παραδοσιακών ελληνικών ποικιλιών, χειροτεχνήματα, συλλογή τροφίμων και παζάρι μεταχειρισμένων.

Σας περιμένουμε, να συζητήσουμε, να διασκεδάσουμε, να τραγουδήσουμε και να ανταλλάξουμε ιδέες με κεντρικό άξονα την αλληλεγγύη. 


comments powered byDisqus

Αρχειο

Κατηγοριες