Shedia

EN GR

04/02/2014 Το περιοδικό

Η «σχεδία» στη Διεθνή Εβδομάδα Πωλητών Περιοδικών Δρόμου

Η «σχεδία» μας εδώ και ένα χρόνο ταξιδεύει στους δρόμους της Αθήνας – και πλέον και της Θεσσαλονίκης – αποδεικνύοντας με την παρουσία των πωλητών της και την ποιότητα της ύλης της πως η δημοσιογραφία της αλληλεγγύης μπορεί και έχει θέση ανάμεσα στην κοινωνία. 
 
Δεν μένει, όμως, μόνο εκεί. Ως μέλος του Διεθνούς Δικτύου Περιοδικών Δρόμου (INSP) στηρίζει όλες τις διεθνείς δράσεις που αφορούν τον κοινό στόχο της στήριξης των συμπολιτών μας που ζουν με πολύ χαμηλό ή και καθόλου εισόδημα, αλλά και οργανώνει με το δικό της μοναδικό τρόπο αντίστοιχες εκδηλώσεις παραμένοντας πάντα στο πλευρό των πωλητών και στηρίζοντας την προσπάθειά τους να εξασφαλίσουν ένα στοιχειώδες εισόδημα. 
 
Η «σχεδία» δεν θα μπορούσε να μην συμμετέχει ενεργά Διεθνή Εβδομάδα Πωλητών Περιοδικών Δρόμου (3-9 Φεβρουαρίου) με το ίδιο πνεύμα και διάθεση που την χαρακτηρίζει από την πρώτη μέρα της παρουσίας της στους δρόμους της πόλης. Ήδη το μεγάλο event στο πλαίσιο της Διεθνούς Εβδομάδας Πωλητών Περιοδικών Δρόμου έχει προγραμματιστεί και θα ανακοινωθεί μέσα στις επόμενες ημέρες.
 
Παρακολουθείστε τις αναρτήσεις και ανακοινώσεις μας για να ενημερωθείτε σχετικά. Ελάτε να γνωρίσετε τους πωλητές μας και όλοι μαζί να δημιουργήσουμε μια όμορφη γιορτή με οδηγό την αλληλεγγύη και το ανεξάρτητο πνεύμα που συνοδεύουν τη «σχεδία» μας. 

comments powered byDisqus

Αρχειο

Κατηγοριες