Shedia

EN GR

29/12/2014 Το περιοδικό

Η "σχεδία" και το TEDxNTUA στο «The Street Store»

Την Τρίτη στις 30 Δεκεμβρίου 2014, από τις 10 το πρωί μέχρι τις 6 το απόγευμα, θα πραγματοποιηθεί το «The Street Store» στο χώρο «Συν Αθηνά», στην πλατεία Βαρβακείου, απέναντι από τη Δημοτική Αγορά στην οδό Αθηνάς, το πρώτο StreetStore στην Ελλάδα.

Το “TheStreetStore” αποτελεί έναν οργανισμό που ξεκίνησε το 2014 και από τότε βοηθά έμπρακτα αυτούς που το χρειάζονται. Συγκεντρώνουμε ρούχα, τα τοποθετούμε σε κρεμάστρες και στη συνέχεια ο κόσμος έρχεται και διαλέγει αυτό που θέλει. Οι ωφελούμενοι είναι άνεργοι και άστεγοι, άνθρωποι που δεν έχουν ανάγκη μόνο από ρούχα αλλά και από τη δυνατότητα επιλογής. Η φιλοσοφία του StreetStore βασίζεται σε αυτήν ακριβώς την ιδέα: “επιλέγω σημαίνει ζω αξιοπρεπώς”.

Διάβασε περισσότερα εδώ: http://thestreetstore.org/

Η οργάνωση του StreetStore αποτελεί μια πρωτοβουλία της ομάδας του TEDxNTUA και του περιοδικού δρόμου «σχεδία».

Καλούμε όλους τους ανθρώπους της Σχεδίας, όπως και άλλων κοινωνικών φορέων να περάσουν την Τρίτη από το χώρο του Συν Αθηνά, να συναντήσουν τα παιδιά του TEDxNTUA και να διαλέξουν ρούχα από το StreetStore. Το μόνο αντίτιμο που θα δώσουν θα είναι χαρά στους διοργανωτές.

Φυσικά, καλούμε και όλους εσάς να προσφέρετε! Ας συμμετέχουμε όλοι σε αυτήν τη δράση συνεργασίας και αλληλεγγύης προσφέροντας σε όσους το χρειάζονται.


comments powered byDisqus

Αρχειο

Κατηγοριες