Shedia

EN GR

31/12/2013 Το περιοδικό

Η «σχεδία» που αλλάζει την Ελλάδα

Το 2013 φεύγει με ένα όμορφο νέο για την «σχεδία» μας. Η συλλογική μας προσπάθεια συμπεριελήφθη από τον δικτυακό τόπο news247.gr στα 50 γεγονότα που σημάδεψαν την Ελλάδα τη χρονιά που φεύγει.

Οι δημοσιογράφοι Μάνος Χωριανόπουλος και Μίκα Κοντορούση που επιμελήθηκαν αυτό το πολύ όμορφο αφιέρωμα συμπεριέλαβαν το μοναδικό ελληνικό περιοδικό δρόμου ανάμεσα στα μεγάλα γεγονότα της χρονιάς που πέρασε, αποδεικνύοντας πως οι προσπάθειες των πολιτών μας έχουν τύχει αναγνώρισης από την κοινωνία.

Η «σχεδία» μας βρέθηκε δίπλα σε σημαντικές πολιτικές και οικονομικές εξελίξεις, κοινωνικές συγκρούσεις, αλλά και ευχάριστες ειδήσεις που σημάδεψαν τη χρονιά που μας αφήνει πίσω με μια γλυκόπικρη γεύση.

Αν κάτι μας κάνει πολύ χαρούμενους είναι το γεγονός ότι η «σχεδία» μας έχει αγκαλιαστεί από το πρώτο τεύχος της κυκλοφορίας της από χιλιάδες πολίτες που όχι μόνο στηρίζουν την προσπάθεια των πωλητών μας, αλλά και χαίρονται να διαβάζουν ένα ενδιαφέρον, όπως αποδεικνύεται, ανεξάρτητο δημοσιογραφικό περιοδικό.

Το γεγονός και μόνο ότι το ταξίδι της «σχεδίας» περιλαμβάνεται στα 50 γεγονότα που σημάδεψαν τη χρονιά μας γεμίζει χαρά και αισιοδοξία. Πάνω από όλα, μας γεμίζει ικανοποίηση για το γεγονός ότι οι πωλητές μας που με σκληρή δουλειά, υπομονή, επιμονή και πάνω από όλα αξιοπρέπεια κερδίζουν τη θέση τους στην κοινωνία και αποδεικνύουν πως η θέληση και η συνεργασία μπορούν να φέρουν αλλαγές.

Εμείς το μόνο που έχουμε να εγγυηθούμε είναι ότι θα συνεχίσουμε με την ίδια ενέργεια, σκέψη και φαντασία και πως με την πολύτιμη παρουσία των πωλητών, η «σχεδία» θα συνεχίσει το ταξίδι της στην ίδια ρότα.  


comments powered byDisqus

Αρχειο

Κατηγοριες